My favorite music at the moment #11

Er is weer een maand voorbij gevlogen, en daarom heb ik voor jullie weer het maandelijkse ‘My favorite music at the moment’ artikel. Alhoewel ik de afgelopen maand niet heel veel muziek heb geluisterd, heb ik toch veel leuke liedjes ontdekt. Rustige liedjes, wat drukkere liedjes, oude liedjes, nieuwe liedjes. Dat heb ik voor jullie in petto!


Haris – Playing With Fire
Haris is de winnaar van X Factor 2013. Vanaf het begin van dit programma was ik fan van hem, en tot mijn geluk heeft hij gewonnen. Wat was ik blij! Ik vind zijn stem zo heerlijk klinken, en het is natuurlijk een hottie. Zijn eerste nummer Playing With Fire is echt typisch een nummer voor hem. Het is een gevoelig nummer, met leuke deuntjes. Vooral de tussen stukjes vind ik leuk, terwijl ik normaal meestal het refrein het leukste vind. Ik ben benieuwd naar zijn komende liedjes!


The Wanted – Walks Like Rihanna
Eigenlijk luister ik nooit liedjes van The Wanted. Alleen het liedje Glad You Came luister ik heel soms. Toen ik het liedje Walks Like Rihanna hoorde op de radio, vond ik het wel wat hebben. Het deed me een beetje denken aan One Direction. Het liedje heeft niet heel veel inhoud, maar van het refrein word ik happy! Ik moet mee zingen als ik dit liedje hoor. Het blijft ook echt hangen in je hoofd.


Destiny’s Child – Say My Name
Dit liedje is al een paar jaar oud, en toen het liedje uitkwam vond ik het al zo’n leuk nummer! Toen ik op Twitter een tweet las van Esmay met dit nummer, dacht ik: hey dat liedje heb ik al lang niet meer gehoord! En sinds dien luister ik hem weer bijna dagelijks. Beyonce’s stem springt er wel echt bovenuit, maar de stemmen van de zangeressen samen klinkt erg lekker. Ik vind het echt een chill nummer. Echt een nummer voor meiden. Naast dit liedje vind ik Bootylicious van Destiny’s Child ook super tof.


Little Mix – Wings
Little Mix is echt mijn muziek ontdekking van de maand. Mijn zusje luisterde het eerst, en door haar heb ik het leren kennen. Wat hebben die meiden een stem zeg! Echt een perfecte match bij elkaar. Wings geeft power en energie. Ik vind dit zo’n leuk en tof nummer, en ik kan hem blijven draaien. Op de een of andere manier ga ik er nu ook sneller van typen nu ik hem draai. Dit liedje is echt zo’n liedje waar je op wil dansen en leuke dingen wil doen.


Miley Cyrus – We Can’t Stop
Als ik eerlijk ben, ken ik dit nummer ongeveer pas een week. Eerst vond ik het nieuwe liedje van Miley Cyrus tegenvallen, maar ik begon hem vaker te luisteren en sinds dien vind ik hem wel leuk. Miley heeft in dit liedje weer een rauwe stem, en daar houd ik van. De stukjes zo als: la, la, la, da, die vind ik aparte maar leuke toevoegingen. Maar echt wat is Miley veranderd zeg, op een negatieve manier. Ze maakt nogal rare bewegingen in deze clip, en ze komt nogal sletterig over. Ik krijg een totaal ander beeld van haar.


Rudimental feat Ella Eyre - Waiting All Night
Dit is weer een totaal ander nummer dan de vorige, maar wat vind ik dit liedje gaaf! Op het begin is het nog een redelijk rustig nummer, maar in het refrein gaat het liedje los! Ik krijg echt een kick bij het refrein, en dat maakt dit nummer magisch voor mij. Ella Eyre’s stem vind ik ook prachtig, en een leuke combinatie met Rudimental.

En dat waren ze weer. Elke keer als ik dit artikel schrijf realiseer ik me hoe leuk muziek is, en dat ik het leuk vind om verschillende soorten muziek te luisteren. Ik ben erg blij met de liedjes die ik heb ontdekt. Op naar de volgende maand!

Welk liedje luister jij momenteel heel veel?

About these ads

19 gedachtes over “My favorite music at the moment #11

  1. Leuke liedjes heb je uitgezocht! Destiny’s Child is zo tof! Ik luister ook nog af en toe hun cd’s, leuk om terug te luisteren. Ik vind Avicii nog steeds het tofste nummer van dit moment:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s